3 redenen waarom Italiaans een belangrijke taal is

Author

Categories

Share

Op school krijgen wij les in allemaal verschillende talen als Engels, Frans, Duits, Spaans en Latijn. Maar Italiaans wordt eigenlijk niet gegeven op school. Toch is Italiaans best een belangrijke taal, maar waarom wordt daar dan geen les in aangeboden? Italiaans is een taal die vaak op zakelijk gebied van pas kan komen. Als mensen er voor kiezen Italiaans te gaan leren, dan is het vaak omdat ze het op zakelijk gebied nodig hebben, of omdat ze het gewoon leuk vinden om de taal te leren spreken. Maar wat nu als je zelf de Italiaanse taal niet spreekt en je hebt toch een vertaling nodig? Lees meer over het vertalen van Italiaans in deze blog.

Handel en Italië

Italië is een land waar veel export plaatsvindt. Zo worden er voedingsmiddelen en machines en levende dieren geëxporteerd. Als je handel wil drijven met Italianen dan is het toch belangrijk als je zelf de taal kan spreken en begrijpen. Op die manier gaat het drijven van handel veel sneller en hoef je niet eerst te wachten op de vertaling via een vertaalbureau.

Italië als vakantieland

Als je al eens naar Italië bent geweest op vakantie zul je vast wel gemerkt hebben dat er maar weinig Italianen zijn die een andere taal als het Engels spreken. Italianen zijn een trots volk, die trots zijn op hun land, cultuur en taal. Als je een streepje voor wil hebben tijdens je vakantie, dan is het een pre om een beetje van de taal te kennen. Laten zien dat je de moeite hebt genomen je te verdiepen in de taal en de cultuur van het land.

Italiaans, een prachtige taal

Buiten het praktische om is Italiaans een prachtige taal om naar te luisteren. Maar om het te leren is weer een heel ander verhaal. Daar doe je dan ook wel even over. Mocht je het nog lastig vinden dan kan je Italiaanse teksten laten vertalen. Zorg er dan wel voor dat je een goed vertaalbureau inschakelt die jou snel en efficiënt de juiste vertaling terug kan geven.

Author

Share