Hoe kun je er uitzien als een celebrity?

Author

Categories

Share

Iedereen kijkt wel op naar een celebrity. We zijn geïnteresseerd wat beroemde personen aanhebben en hoe ze er zo speciaal komen uitzien. Celebrities spelen daarom ook een grote rol in de fashion, beauty en make up industrie. Doordat bekende mensen vaak producten en items die ze gebruiken promoten, kun je hier inspiratie uithalen om er net zo uit te zien als een celebrity.

Kleding

De outfits van beroemdheden zijn vaak terug te zien in de media. Kleding speelt een grote rol, omdat dit veel invloed heeft op hoe iemand eruitziet.

Meestal dragen celebrities geen alledaagse kleding. Je ziet ze niet zo snel rondlopen in een simpele spijkerbroek met een wit shirt erboven. Vaak is de kleding van een beroemdheid alternatief. Iedereen heeft een eigen stijl, dus ook celebrities. Je kunt fashion inspiratie opdoen bij bekende mensen die al een beetje dezelfde stijl hebben als jij. Hou je meer van een stoere look? Kijk dan naar mensen die ook deze stijl hebben.

Accessoires kunnen niet ontbreken. Sieraden, tassen, schoenen of hoofddeksels kunnen je outfit uniek en interessanter maken. Als je fashion inspiratie opdoet bij beroemdheden, zie je ook dat ze verschillende accessoires hebben om hun look origineler te maken. Kijk wat voor merk horloges of schoenen beroemdheden dragen en koop deze zelf ook. Soms kan dit wat prijzig zijn. Je kunt dan zoeken naar tweedehands items of dupes.

Make up

Als je er helemaal voor wilt gaan, kun je kijken naar wat voor beauty en make up producten beroemdheden gebruiken. Een tip is om vooral te kijken naar wat voor make up look celebrities dragen. Vaak kun je namelijk al ver komen met goedkopere make up dan wat bekende mensen gebruiken. Op internet zijn er veel looks te vinden van celebrities. Soms kun je zelfs van bekende mensen ook tutorials opzoeken. Zo zie je stap voor stap hoe je een bepaalde look moet creëren. Op deze manier zie je er precies zo uit als je favoriete beroemdheid.

Onder beauty valt natuurlijk ook haar. Vaak maken beroemdheden gebruik van stijl- en krultangen. Ook hiervoor kun je op internet gemakkelijk instructievideo’s vinden hoe je een bepaalde haarstijl kan namaken. Let hierbij wel goed op wat voor haartype jij zelf hebt. Als een beroemdheid van henzelf krullen heeft, is dit moeilijk te creëren als je stijl haar hebt.

Author

Share