3 tips om je tuin zomerproof te maken

Author

Categories

Share

Yes! De zomer komt er weer aan! Daar waren we allemaal op aan het wachten. Lekker in de tuin met een drankje of lekker aan het zwembad. Nu moet je je tuin natuurlijk wel weer zomerproof maken van deze koude winter, maar hoe doe je dat nou? Lees hier 3 tips om je tuin zomerproof te maken.

Zitzakken om in te relaxen

Hoe lekker is het om met het mooie weer lekker in de tuin te zitten? Maar moet je dan echt zo’n dure lounge set kopen? Nee joh, koop een buiten zitzak. Zet ze neer en hoppa klaar. Het makkelijke is ook nog eens dat ze waterbestendig zijn en je ze dus niet aldoor weer binnen hoeft te zetten. Je kunt zitzakken in allerlei verschillende kleuren krijgen zoals: blauw, geel, groen, roze, paars noem het maar op. Ook heb je verschillende vormen en maten zoals: rond, vierkant, rechthoek, lounge zitzak, hart vormig, je kunt het zo gek niet bedenken. Voor iedere tuin is er dus wel iets leuks!

Hang de bloemetjes buiten

Bloemetjes is iets wat de zomer echt identiek maakt. Deze kunnen dus ook niet ontbreken. Als je bloemetjes ziet weet je namelijk gewoon dat het weer mooi weer is. Koop dus leuke bloemetjes en zet ze neer. Dit kan in een plantenbak, maar je kunt ze natuurlijk ook poten in de tuin als je die hebt. Je kunt er zoveel neerzetten als je zelf wil en je kunt bloemen natuurlijk ook in verschillende soorten en maten krijgen. Je zult zien als dit er eenmaal staat, is je tuin ineens een stuk meer zomers.

Barbecueën hoort er ook bij

Ook barbecueën kan natuurlijk niet ontbreken in de zomer. Zeg nou zelf, als de zon schijnt is het heerlijk om savonds lekker de barbecue aan te steken en gezellig met vrienden te gaan eten. Het ziet er ook nog eens mooi uit als je zo een in de tuin hebt staan. Als je namelijk een leuke barbecue in de tuin hebt staan, krijg je direct een zomer gevoel! En deze hoeft niet eens duur te zijn, zelf een wegwerp barbecue geeft je een zomers gevoel.

Author

Share