De beste manier om je haar extensions te verzorgen

Author

Categories

Share

Als je extensions hebt, heb je die natuurlijk niet voor niks. Dat betekent ook dat je er natuurlijk voor wilt zorgen dat je extensions zo lang mogelijk mooi blijven en je er dus zo lang mogelijk van kunt genieten. Hoe je dat doet, leggen wij je hieronder uit.

Het is belangrijk dat je goed voor je extensions zorgt, je hebt er namelijk veel voor betaalt en je wilt dat ze zo lang mogelijk mooi blijven. Daarbij is het ook slecht voor je eigen haar als je je extensions niet goed verzorgd. De extensions zijn namelijk best zwaar aan je haar en als je deze niet goed verzorgd kunnen ze ervoor zorgen dat je eigen haar afbreekt of splijt.

Producten met een voedende werking

Gebruik zo veel mogelijk producten met een voedende werking. Let daarbij wel op: voedend hoeft niet vet te zijn. Kies een shampoo die niet schadelijk is voor je haar en vraag hier eventueel een expert voor. Je kapper heeft hier waarschijnlijk een hoop verstand van en kan je hier vast mee helpen. Voor producten van goede kwaliteit die niet al te duur zijn kun je terecht bij Hairextension Voordeel. Deze winkel is gespecialiseerd in extensions en heeft de perfecte verzorging voor ieder type extensions.

Wees voorzichtig met wassen en drogen

Was je haar niet te vaak, het liefst een keer per week of zelfs minder vaak. Gebruik dan geen shampoos met fruitzuur, aangezien dit sommige aanhechtingen op kan lossen. Niet iedereen gebruikt conditioner, maar als je dat eerst niet deed moet je dat zeker wel doen als je extensions gaat gebruiken. Conditioner houd je extensions soepel en levendig.

 

Je kunt beter niet met nat haar naar bed gaan, maar verder kun je alles doen om je haar te laten drogen. Wikkel het in een t-shirt of droog het met een föhn. Je kunt het ook aan de lucht laten opdrogen, maar dan loop je het risico dat het een beetje slap opdroogt, daarbij kan het slecht zijn voor de aanhechtingen om er zo lang water op te hebben staan.

Voorkom klitten

Om ervoor te zorgen dat je extensions mooi blijven, is het belangrijk dat je klitten voorkomt. Neem dagelijks ruim de tijd om je haar zorgvuldig te borstelen en alle klitten er voorzichtig uit te kammen. Op die manier raken je extensions niet in de war en breken ze niet af.

 

Author

Share