De beste woordspellen voor je smartphone

Author

Categories

Share

Met de trein of met de bus naar het werk: het kan erg lang duren. Daarom is het altijd erg leuk om een spelletje op je telefoon te spelen. Heel wat mensen verkiezen het spelen van woordspelletjes op de smartphone, net omdat je het tegen je vrienden of andere mensen op het internet kan opnemen. Wij willen jou helpen met het vinden van de beste woordspellen voor je smartphone!

Wordfeud

Wordfeud is een online versie van het spelletje Scrabble. Scrabble is een van die spelletjes die je in ieder huishouden vindt. De meeste mensen weten dan ook hoe je Scrabble speelt waardoor het spelletje Wordfeud een groot aantal online spelers heeft. Bij Wordfeud kan je het opnemen tegen zowel vrienden als wildvreemden.

Net zoals met Scrabble vind je op het bord van Wordfeud speciale vakjes die jouw woordwaarde of letterwaarde kunnen verdubbelen of zelfs verdriedubbelen!

Wordfeud is beschikbaar op Android en iOS en kan je gratis downloaden.  Lees hier hoe je vaker kunt winnen met Wordfeud of Srabble.

Words With Friends

Nog een spelletje dat erg op Scrabble lijkt is Words with Friends. Dit ls een spelletje dat enkele jaren geleden razend populair werd onder liefhebbers van woordspelletjes. Words with Friends ziet er namelijk niet alleen erg goed uit, het is een een verschrikkelijk leuk spelletje. Words with Friends is beschikbaar in een aantal talen waaronder Nederlands. Daarnaast kan jij je Words with Friends account ook verbinden met je Facebook profiel. Hierdoor kan je met vrienden spelen. Indien je liever met andere mensen in Nederland en België speelt kan dat ook perfect.

Wel is winnen met Words with Friends niet altijd even makkelijk. Je moet namelijk woorden met een hoge letterwaarde neerleggen. Een van de letters met een hoge letterwaarde is de letter Y. Online vind je een hoop woordenlijsten die woorden bevatten met de letter Y. Deze woordenlijsten kunnen jou helpen winnen met Words with Friends.

Ruzzle

Waar de eerste twee spelletjes vooral gebaseerd waren op Scrabble, is Ruzzle een spelletje waarbij je woorden moet maken met letters die je willekeurig toegekend werden. Ruzzle geeft jou namelijk 16 letters in een kadertje. Deze letters hebben elk een bepaalde letterwaarde. Het is dan ook aan jou om woorden te maken met deze 16 letters. Zorg ervoor dat je letters gebruikt met een hoge letterwaarde om een zo lang of een zo waardevol mogelijk woord neer te leggen. Jouw tegenstander probeert dan hetzelfde te doen.

Word On

Op zoek naar een nieuwe en leuk woordspelletje? Download Word On op je Android of iOS apparaat. Bij Word On krijg jij namelijk letters toegekend waarmee jij een woord moet vormen. Iedere letter heeft een letterwaarde. Leg het woord neer dat de meeste punten waard is om zo jouw tegenstander te verslaan.

Author

Share