De leukste bordspellen en puzzels

Author

Categories

Share

2020, een jaar waarin veel dingen die voorheen heel gewoon waren ineens niet meer konden. De wereld rondreizen, lekker eten in een restaurant of dansjes doen tijdens het uitgaan, het kon allemaal ineens niet meer. Massaal gingen mensen schilderen, legoën, spelletjes spelen en puzzelen. De leukste bordspellen en puzzels zetten we voor je op een rij.

Gigantische Disney puzzel

Als je denkt dat 1000 stukjes veel is, dan heb je deze gigantische Disney puzzel nog niet gezien. Deze puzzel, die in het teken staat van Mickeys 90ste verjaardag, heeft namelijk meer dan 40.000 stukjes, om precies te zijn 40.320! Dus mocht je je vervelen, dan ben je voorlopig nog wel even zoet met deze puzzel. Zorg wel dat je voldoende ruimte hebt, want als deze puzzel af is, neemt deze bijna 7 meter in beslag… Hoelang ga jij doen over deze Dinsey puzzel met 40.320 stukjes?

3D-puzzels

Genoeg ‘gewone’ puzzels in elkaar gezet en wil je eens iets anders? Dan zijn er ook veel 3D-puzzels verkrijgbaar. Zo heb je bijvoorbeeld een Eiffeltoren met LED verlichting die je in elkaar kunt zetten, maar ook de Toren van Pisa, de Big Ben en meer bekende bezienswaardigheden. Het leuke is dat deze puzzels er ook nog mooi uit zien en je deze dus op een leuke plek in huis kunt zetten.

Spellen van TV-series

Netflix and chill, dat hebben we in 2020 meer dan genoeg gedaan. Maar wist je dat er van veel series ook bordspellen zijn? Zo heb je diverse bordspellen van Game of Thrones, maar er is zelfs een bordspel van Temptation Island! Meer een De Mol fan, ook daar is een bordspel van. En kun jij geen genoeg krijgen van Harry Potter, dan is de Harry Potter Cluedo echt iets voor jou.

Author

Share