De leukste designer merken van dit moment

Author

Categories

Share

We zien steeds meer jongeren in de nieuwste designerkleding rondlopen. Veel jongeren vinden deze kleren niet alleen mooi, maar de kleding geeft ook een statussymbool af, waardoor mensen bereid zijn om veel geld voor de kleding neer te leggen. Nepkleding is tegenwoordig dan ook niet meer van de straten weg te denken. Er zijn enorm veel verschillende designer merken die erg populair zijn. Wij hebben een paar van deze merken voor je op een rijtje gezet.

 

Valentino

Het Italiaanse merk Valentino is een erg bekend merk tegenwoordig. Ongeveer tachtig jaar geleden werd Valentino Garavani geboren in Italië. Hij had altijd al een unieke kledingstijl en breidde zijn passie uit. Na een aantal jaar werken in de modewereld besloot hij zijn eigen modehuis te starten. De kleding die Valentino ontwerpt is tegenwoordig eenvoudig te herkennen aan de klassieke lijn die vaak gecombineerd is met felle, opvallende kleuren. De modekenners zullen het merk kennen van de avondjurken, maar tegenwoordig bieden ze veel meer aan, zoals shirtjes en schoenen.

 

DSquared2

DSquared2 is een Canadees merk dat nog geen dertig jaar oud is. Het is door een Canadese tweeling opgericht in de modestad Milaan. DSquared2 begon met een mannenlijn, maar groeide al snel door. Het design van het merk is uniek door de combinatie van de Canadese en Italiaanse stijl. Het merk is vooral bekend geworden door de unieke jeans, die nergens anders te verkrijgen waren, maar tegenwoordig heb je letterlijk alle kledingstukken van het merk.

 

Gucci

Als laatste hebben we nog het bekende merk Gucci. Iedereen heeft wel eens van Gucci gehoord, maar hoe is het merk ontstaan? Ongeveer 100 jaar geleden richtte Guccio Gucci het merk op in Italië. Dit deed hij doordat hij passie voor luxe bagage had gekregen in hotels waarin hij werkte. Deze fascinatie heeft hij over gezet in zijn eigen luxe merk: Gucci. De collectie begon dus bij koffers en tassen, maar door het succes groeide dit al snel uit naar meer. Tegenwoordig hebben ze een enorm assortiment aan heren- en dameskleding die je overal op straat kan zien.

 

Wil je nog schoenen van een van deze mooie merken kopen? Neem dan zeker een kijkje op www.shoebaloo.nl voor de mooiste paren.

Author

Share