De prachtige Amalfi kust op de mooiste manier verkennen?

Author

Categories

Share

De Amalfikust is een van de mooiste plaatsen in Italië. Het is een populaire toeristische bestemming en is al in veel reisshows te zien geweest, maar misschien weet je niet hoe je het zelf kunt bezoeken. Gelukkig hebben wij een oplossing voor je! Met een boot langs de Amalfikust is misschien wel het leukste wat je in dit gebied kunt doen! Wij laten je zien hoe je een boottocht kunt boeken langs de kust van Amalfi, zodat je in alle veiligheid en comfort van dit prachtige gebied kunt genieten.

De reisroute

De reisroute is flexibel. Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je aan de Amalfikust wilt doorbrengen, en hoeveel stops je wilt maken. Ook als je reist met een groep mensen van 2-10 personen, is er geen probleem! Wij kunnen je helpen jouw reisroute aan te passen op basis van je voorkeuren.

Algemene informatie

De route is een rondreis, waarbij de exacte route afhankelijk is van het aantal passagiers per boot. De tocht begint in Sorrento en gaat verder naar Positano, Amalfi, Salerno en terug naar Sorrento. De duur van deze tocht is ongeveer 6 uur. De tijd van het jaar waarin je deze route kunt nemen hangt af van de dienstregeling, maar is het hele jaar door beschikbaar.

Hoe te boeken

De Amalfikust is ongetwijfeld de mooiste bezienswaardigheid van Italië. De cruise brengt je naar enkele van de beste stranden en havens langs deze kust. Je kunt de verbazingwekkende uitzichten op Napels, Sorrento en Positano zien door een boot te huren met een ervaren bemanning.

De route zal afhangen van jouw voorkeuren, maar meestal omvat het:

  • Vaar van Sorrento naar Salerno;
  • Cruise van Salerno naar Paestum;
  • Cruise van Paestum naar Rome (Ischia).

Geniet van deze prachtige tocht langs de kust van Amalfi per boot

Als je op zoek bent naar een manier om de kust van Amalfi op een andere manier te ontdekken, dan is deze tour perfect voor jou! Bekijk de kust vanuit een ander perspectief. Geniet van de zee vanuit een ander perspectief. Geniet van de zon vanuit een ander perspectief en geniet van de wind vanuit een ander perspectief.

Author

Share