De verschillende manieren van het stijlen van jouw eigen woning! 

Author

Categories

Share

Heb jij net de sleutels van jouw nieuwe woning in ontvangst genomen? En ben je helemaal klaar om het huis helemaal in te richten naar jouw smaak? Maar weet jij niet precies hoe je dat aan moet pakken? Dan hebben wij iets voor jou iets moois. We hebben voor jou de meest populaire interieurstijlen op een rijtje gezet die je direct en volledig inspireren om jouw eigen stulpje om te toveren tot een droompaleis!  

Scandinavisch 

Een van de meest populaire trends voor het inrichten van een woning is vandaag de dag toch wel de Scandinavische stijl. In ieder huis zie je het tegenwoordig wel terug komen. Want ten slotte koopt bijna iedereen wel iets bij de Zweedse meubelgigant. De prachtige lichte natuurlijke kleuren en strakke vormgeving is goed terug te vinden op de muren en meubels. Om volledig in de Scandi vibe te komen zijn een aantal essentiële dingen van belang:

  • Maak gebruik van rustige, lichte pastelkleuren. Hang bijvoorbeeld prachtige witte gordijnen op. 
  • Kies voor zo veel mogelijk natuurlijke materialen (denk aan hout) 
  • Kies voor een goede ondervloer die de kleursamenstelling helemaal op zijn kop zet. (Denk aan hout, of natuursteen ogende kleur vloeren. 
  • Gebruik veel groen in huis! Plaats overal prachtige planten die je lekker veel energie en zuurstof geven

Landelijk interieur 

Vind je de Scandinavische stijl toch niet helemaal bij je passen of wil je toch even iets anders doen dan de rest? Ga dan voor een landelijke woonstijl! De landelijke stijl onderscheidt zich vooral in de warme en knusse tinten kleuren in vergelijking met de Scandinavische stijl. Kleuren als hout, metaal en katoen zijn vaak terug te vinden in deze keuze voor het huis. Het is belangrijk dat je vooral alle elementen van de landelijke (boerenleven) terug laat komen in jouw huis.  

Industrieel  

Gaat jouw voorkeur toch minder naar de elementen uit het platteland? Dan is de populaire woonstijl industrieel wel wat voor jou! Het is belangrijk om vooral veel robuuste en ruwe kenmerken terug te laten komen in deze stijl. Ga bijvoorbeeld voor zwarte gordijnen met een beton kleurige vloer.

Author

Share