Dit moet je weten over Black Friday bij MediaMarkt

Author

Categories

Share

Black Friday is inmiddels niet meer weg te denken: ieder jaar aan het einde van november kun je weer profiteren van heel veel mooie aanbiedingen op talloze producten. Inmiddels is het Black Friday bij heel veel winkels. Maar doet MediaMarkt mee aan Black Friday en wat is andere belangrijke informatie die je moet weten? Dat lees je hier.

Doet MediaMarkt mee aan Black Friday?

Ja, MediaMarkt doet mee aan Black Friday. Deze winkel is een van de deelnemers die vanaf het begin af aan al meedoet met dit kortingsevenement. Wanneer je dus op zoek bent naar een goede aanbieding is het zeker de moeite waard om bij MediaMarkt te kijken. Deze winkel heeft een ruim aanbod met veel producten, voornamelijk gericht op elektronica en witgoed. Wanneer je nog op zoek bent naar een nieuwe koelkast, een spiegelreflexcamera of een nieuwe laptop is de kans groot dat je tijdens Black Friday je slag kan slaan.

De beste deals

Wat zijn goede deals bij MediaMarkt? Net als bij andere winkels wordt pas kort van tevoren bekend gemaakt welke Black Friday aanbiedingen er gelden bij MediaMarkt. Het is dus slim om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom MediaMarkt en Black Friday. Wel is het de verwachting dat de beste deals te vinden zijn in de categorie elektronica en huishoudelijke apparaten. Wat de deals precies zijn, wordt dus nog nader bekend gemaakt.

Hoe hoog de kortingen zijn zul je ook kort van tevoren achterhalen. Wel is uit vorige jaren gebleken dat de korting op Black Friday bij MediaMarkt op kan lopen tot 50%. Daarnaast zijn er meer dan 250 producten in de aanbieding tijdens Black Friday. De kans is dan ook groot dat je een mooie aanbieding vindt waar je van kunt profiteren!

Author

Share