Dit zijn dé haartrends van deze winter

Author

Categories

Share

Net als elk ander jaar staat de winter weer opdringerig voor de deur. Dág modieuze trenchcoat,  en hallo trendy winterjas. Bij die nieuwe winterlook hoort uiteraard een passend kapsel. Dit zijn alle haartrends van de aankomende winter.

De blow-out

Haal de föhn en bijpassende borstel maar alvast uit de kast en begin maar met oefenen. De volumineuze, sexy blow-out is al een tijdje in het oog, maar deze winter zal hij zeker blijven hangen. Het is echter nog een hele klus om succesvol je haar mooi te föhnen zonder dat het eruit ziet alsof je heel harde tegenwind had op de fiets. Geen zin in een lamme arm of de frustraties? Dan is een blow-out föhn misschien wel wat voor jou. Of probeer eens een heatless blow-out, ook nog is beter voor je lokken.

I woke up like this

Geen zin om een half uur eerder uit je warme nest te komen op een kille wintermorgen om je haar te doen? Geen probleem. De nonchalante en effortless haarlook kan iedereen rocken deze winter, ongeacht zijn ochtendroutine. Gooi een coltrui over je dos, en voilà. Tucked in chic! Tevens hoef je je ook niet druk te maken dat je haar maar niet uit model gaat, want dat zat het toch al een soort van niet. Hollands-winterweer-met-windkracht-10-proof dus!

Haarclip

Van de zomer zagen we ze al, en ze zullen deze winter zeker nog niet verdwijnen: de haarclips. Super gemakkelijke en staat bij vrijwel elke outfit. Of je nou al je haar opsteekt, of nog wat lokken los laat hangen, er zijn genoeg mogelijkheden en variaties om deze welbekende look toch interessant te houden!

Afspraak maken bij de kapper

Stammen de punten van jouw haar uit een tijdperk waar corona alleen nog een connotatie met de het Mexicaanse bier had, of was de keukenschaar je noodgedwongen lot? Misschien is het inmiddels dan toch wel tijd voor een knipbeurt. Op zoek naar kappers in Delft? Loop eens binnen bij One Kappers te Delft. Zij zorgen voor top haarverzorging Delft.

Author

Share