Dit zijn onze tips wanneer je een bedrijfsevenement moet promoten

Author

Categories

Share

Heb je binnenkort een belangrijk bedrijfsevenement? Dan wil je deze natuurlijk promoten. Je begint na te denken over allemaal ideeën zoals posters en mondeling het woord verspreiden. Maar er zijn meerdere methodes om goed een bedrijfsevenement te promoten. Bij Martini Reclamemakers helpen wij graag met het geven van de beste tips en tricks voor het promoten van evenementen. 

Spanframes

Een spandoek in een spanframe is een van de beste manieren om reclame te maken. Ze zijn overal te vinden in het dagelijks leven. Bij bouwlocaties, festivals of bedrijven. Overal vind je wel een spandoek. De opdrukmogelijkheden zijn eindeloos. Als je een bedrijfsevenement wilt promoten, wil je natuurlijk dat de reclame goed zichtbaar is. Een spandoek in een spanframe kan groot worden uitgehangen, makkelijk worden vervangen en kreukelt of vouwt niet.

Bij Martini Reclamemakers denken wij graag mee met het idee van je spandoek. Spanframes van het evenement laten maken en een design voor het spandoek laten maken lijkt niet lastig. Toch kunnen er enkele problemen ontstaan bij het vergroten van de afbeelding tot op een spandoek. Bij Martini Reclamemakers denken wij graag mee bij het creëren van een spandoek waarvan de boodschap zo duidelijk mogelijk is.

Een bedrijfsevenementen promoten kan dus ideaal met het maken van een spandoek in een spanframe. Design een mooi plaatje voorop het doek, maak de boodschap duidelijk en hang hem op. Het doek is zeer gemakkelijk te vervangen en gaat lang mee dus kan per seizoen of evenement opnieuw worden opgehangen.

Andere methodes

Posters en borden zijn ook een goede manier van het promoten van een bedrijfsevenement. Je kan deze rond het bedrijf hangen, zowel binnen als buiten om reclame te maken voor het event. Met deze soorten reclame bereik je echter niet een groot overzichtelijk resultaat gelijk aan een spandoek.

Heb je nog eventuele vragen over de manieren van reclame die wij aanbieden bij Martini Reclamemakers? Ons team helpt graag met het geven van originele ideeën en ons doel is de advertentie zo te maken als jij deze wenst. Daarnaast kun je ook nog hier 15 andere simpele tips lezen om meer klanten naar je winkel te trekken.

Author

Share