Een feest voor een gezellige sfeer

Author

Categories

Share

Veel bedrijven zijn erg serieus, werken vaak teveel en hebben daardoor ook minder plezier op de werkvloer. Veel bazen willen daardoor leuke feestjes organiseren om ervoor te zorgen dat die het moraal weer omhoog halen. Daarnaast willen ze er ook graag voor zorgen dat de mensen elkaar ook gezellig zien zonder werkgerelateerde dingen. Bij Artistic Productions kunnen we je helpen met het perfecte feest plannen voor jouw bedrijf.

Het belangrijkste begin van het plannen is natuurlijk locatie en het thema personeelsfeest. Zo kun je er natuurlijk voor kiezen om het op een boot te doen en daarmee een piraten thema te kiezen. Of in een grote zaal een 80’s feest te houden. Zo gek je het maar kan bedenken, wij regelen het! Om te weten wat voor thema je moet kiezen, kun je natuurlijk altijd even rondvragen bij het personeel, of als je zelf weet wat ze leuk vinden kun je gelijk beginnen met plannen. Ook is op feesten de muziek natuurlijk niet te missen. Daarom kun je bij ons ook een dj boeken. Voor elke stijl muziek weten wij wel wat te bedenken.

Als je overal over uit bent en je weet precies wat je wil, kun je contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek. Maak je maar geen zorgen, weet je nog niet precies wat je wil? Wij kunnen je ook tijdens een kennismakingsgesprek helpen en advies geven. In het gesprek nemen we alle wensen voor het feest door en gaan daarmee aan de slag. Ons team gaat brainstormen om het feest de best mogelijke invulling te geven. Wij maken op basis van jouw wensen, de mogelijkheid en beschikbaarheid een concreet voorstel en sturen deze naar je op. Ook plaatsen we nog een vrijblijvende optie. Na jou akkoord sturen we je de bevestiging en jouw wishlist. Op deze wishlist kan je de muziekvoorkeur aangeven. Voor het feest gaan we met jou de wishlist af en zorgen we dat we alle puntjes op de I zetten. Buiten normale feesten om plannen wij ook bruiloften en events. Ons motto is “We create, you celebrate!” Want waar de zakelijke markt constant in beweging is, zijn wij dit ook. We staan bekend om ervaring, kennis en een frisse manier van denken. We zorgen dan ook dat we altijd weten wat de laatste nieuwe ontwikkelingen zijn in de zakelijke markt om zo de klant het beste van dienst te kunnen zijn. Of het nu gaat om de techniek, uitstraling of sfeer op jouw evenement, wij adviseren, ondersteunen en organiseren het graag voor je.

Author

Share