Extra sfeer in de kinderkamer

Author

Categories

Share

Een kinderkamer kun je aankleden met leuke meubeltjes, een mooi behangetje op de muur of misschien een leuke kleur verf. Tegenwoordig wordt men steeds creatiever. Je kunt figuren op de muur tekenen of kiezen voor strakke lijnen, wat tegenwoordig erg populair is. Met verschillende kleuren maak je mooie combinaties en creëer je een gave en stijlvolle look. Je kunt schilderijtjes aan de muur hangen met schattige figuurtjes of dieren erin en je kunt een mooi vloerkleedje neerleggen.
Ook qua dekbed en gordijnen kun je kiezen voor leuke prints en kleuren. Wat dacht je van schattige wolkjes in zachte kleuren? Of diertjes? Of het favoriete tekenfiguur van je kind? De keuze is reuze tegenwoordig!

Kinderkapstokjes gebruiken, praktisch én decoratief

Een kinder kapstok is eigenlijk onmisbaar in de kinderkamer. Hoewel niet iedereen er als eerst aan denkt bij het inrichten van de kinderkamer is het wel een hele praktische toevoeging! Kinderen kunnen hier zelf hun jasje, tasje of kledingstuk aan ophangen. Zo belandt het niet op de vloer of in de hoek van de slaapkamer maar hangt het netjes aan de wand van de kinderkamer. Het ziet er opgeruimd uit én de kapstokjes zien er ook nog eens onwijs leuk uit. De webwinkel Kinder-kapstok.com biedt kinderkapstokjes in honderden verschillende soorten. Met dieren, wolkjes, ijsjes, smilies, leuke kleurtjes en nog véél meer vind je ze in de collectie. De kans dat je dus slaagt voor leuke kinderkapstokjes is bij deze winkel zeer groot. Ook in veel andere woonwinkels vind je vaak wel een klein assortiment kapstokhaakjes. In woonwinkels is het assortiment echter vaak wel kleiner dan bij webwinkels zoals Kinder-kapstok.com.

Kapstokjes kun je ophangen op een handige plek

Je kind moet er goed bij kunnen komen, hangt het haakje namelijk te hoog of te laag dan zal je kind er niet gauw gebruik van gaan maken. Je kunt een aantal kapstokjes naast elkaar hangen of ze op een speelse manier bij elkaar in de buurt hangen. Op een zigzag volgorde bijvoorbeeld of op willekeurige plekken. Laat je creatieve kant los en maak er iets moois van!

Author

Share