Games om je mee te vermaken tijdens de koude wintermaanden

Author

Categories

Share

Waarom je moet gaan gamen in de wintermaanden

Je hebt vast wel meegekregen dat er afgelopen periode 2 nieuwe game-consoles zijn uitgebracht. Iedereen wilde ze hebben en alles was al uitverkocht voordat ze überhaupt in de winkel lagen. Misschien vraag je je nu af, wat is er nou zo bijzonder aan de nieuwe Playstation of Xbox? Dit heeft met veel dingen te maken. De ene wilt de nieuwe Playstation omdat hij graag nieuwe games wilt spelen in betere resolutie, en de ander heeft nog nooit gegamed en wilt het nieuwste van het nieuwste.

Nu wil jij het ook eens proberen dat gamen. Gamers staan een beetje slecht bekend. Bij het horen van het woord “gamen” of “gamer”, denken veel mensen aan een te dik iemand die 24/7 naar een scherm zit te staren. Natuurlijk, er zitten mensen tussen die dit doen, maar dit beeld is verre van juist. Gamen is erg leuk om te doen. Het is ook nog eens goed voor je. Zo train je je reactievermogen, denkvermogen en nog andere zintuigen. Daarnaast is het gewoon enorm leuk om het te doen met vrienden. Samen online een bankoverval doen in GTA tot een half uur durende race in Gran Turismo Sport.

Welke games moet ik hebben?

Als je begint met gamen vraag je je misschien welke games je moet hebben. Iedereen zegt weer wat anders. En uiteindelijk weet je nog niks. Je moet bij jezelf beginnen, wat vind je leuk. Hou jij ervan om op avontuur te gaan, of te verdwalen in een grote stad, dan zijn open-world games iets voor jou. Dan kun je bijvoorbeeld voor de game Far Cry kiezen, en dan de nieuwste versie die binnenkort in de winkel ligt namelijk Far Cry 6. Hou jij meer van actie dan kun je voor een RPG game gaan. De release-date van Far Cry 6 is vooralsnog onbekend maar zal begin 2021 zijn.

Om door te gaan op het RPG-genre, het assortiment is enorm, hoe weet je wat leuk is en wat niet. Als je net begint is het aan te raden om een nieuw game te kopen, en niet van 5 jaar oud. Dit omdat dat resolutie en de techniek enorm scherp zijn. Als je een game hebt waar je de pixels kunt tellen is de lol er gauw vanaf.  Zo zijn er nieuwe games zoals Immortals Fenyx Rising en The Division 2. Het nieuwste van Ubisoft. The Division 2 is een RPG-shooter game met een campagne (storyline). Je probeert hier Washington DC te redden van de ondergang. Er zijn 3 dark-zones waar al maanden niemand meer is geweest. In deze zones neem je het op tegen je tegenstanders.

Author

Share