Genieten van een zonnige vakantie aan de Nederlandse kust met je trouwe viervoeter: Tips en ervaringen

Author

Categories

Share

Het is de wens van menig dierenvriend: Op vakantie gaan en jouw hond met je mee kunnen nemen. Niet alleen om hem in je appartement huisje te laten snuffelen natuurlijk, maar ook om ervoor te zorgen dat het beste beestje er net zo veel van kan genieten als jij. Lekker wandelen door ruime, open vlaktes en mooie routes, wat zowel baasje als beestje goed doet. Callinghe verhuur is een voorbeeld van een bedrijf dat deze wens heeft erkend, en vervolgens aan de slag is gegaan om ervoor te zorgen dat deze wens voor veel mensen ook daadwerkelijk een realiteit kan worden.

Stranden voor honden

Dat heel veel mensen graag hun viervoeter mee willen nemen op vakantie, betekent natuurlijk helaas niet dat dit ook overal mogelijk is. In Noord-Holland zijn er echter een aantal stranden waar honden en hun eigenaren welkom zijn om lekker samen te genieten van de zon, de wind en de zee. Een huisje callantsoog met hond klinkt toch best aangenaam, zeker voor degene die echt even toe is aan een afwisseling van de normale omgeving. Het is die behoefte om op een klein avontuurtje te gaan en even tot rust te komen, zonder dat je je schuldig hoeft te voelen dat je de hond ergens moet achterlaten.

Neem de hond lekker mee

Als je de gemiddelde eigenaar van een trouwe viervoeter zal vragen of ze hun hond graag achterlaten op vakantie, dan zullen maar weinigen hier ja op zeggen. Of ze nou achter worden gelaten bij de buurman, opa en oma of het dierenpension, het zorgt toch altijd in het achterhoofd voor een knagend gevoel. Dat gevoel houdt dan de hele vakantie aan, tot je weer terug bent, waardoor je er toch niet optimaal van kan genieten. Kies er dus voor om de hond gewoon mee te nemen, en gun zowel jezelf als die loyale rakker een prachtig uitje aan zee.

Author

Share