Je in 2022 amuseren met deze sporten

Author

Categories

Share

Goede voornemens zijn een goede start van het jaar, maar daarmee ben je er natuurlijk nog niet. Daarnaast wil je het jaar natuurlijk ook zo leuk mogelijk houden en er niet alleen maar een uitdaging van maken. Helemaal wanneer het gaat om fit zijn, dan is het belangrijk om het leuk genoeg voor jezelf te houden, zodat je er heel wat jaar mee door kan blijven gaan. 

Onze lijst van leuke sporten

Hieronder hebben we een lijst gemaakt met de leukste sporten die wij je graag aanraden voor het komende jaar. Kijk de lijst direct door en wie weer kun jij direct al beginnen met een van deze leuke sporten.

  • Squashen: gezellig samen met iemand anders ga je deze indoor sport doen. Je beweegt ook nog eens vaak veel meer dan je zelf doorhebt.
  • Padel: vergelijkbaar als squash, maar dan meer als tennis en je kunt het met meer mensen doen.
  • Een teamsport zoals voetballen. Gezellig samen met andere op het veld actief zijn en lekker competitief tegen anderen bezig zijn. 
  • Buiten aan trailrunning gaan doen. Lekker de natuur in en ook een perfect sport om samen met iemand anders te gaan ondernemen. Extra uitdagend maken met een van deze trailvesten
  • Lekker gaan zwemmen is een van de beste sporten voor je lichaam. Doordat je ook in het water bent is het een van de veiligste sporten en krijg je minder snel last van een blessure. Voor je spieren is het een hele inspannende en goede sport om te doen. 
  • Badminton is een sport die je niet alleen op vakantie hoeft te doen, maar ook als echte sport kan doen. Het is niet alleen een ontzettend leuke activiteit, maar je zult er nog van versteld staan hoe actief je hier eigenlijk mee bent. Juist doordat het zo leuk is, ben je al snel veel meer aan het bewegen dan je zelf doorhebt. 

Author

Share