Jouw perfecte vakantie op Bonaire

Author

Categories

Share

Wil jij er even tussenuit en kun je niet wachten om tussen de wuivende palmbomen op het strand te zitten terwijl je geniet van een lekkere cocktail? Voor zo’n ultieme zonvakantie is Bonaire zeker geen vervelende plek om naartoe te gaan. Je geniet hier van tropische temperaturen en er zijn heel veel mooie hotels op Bonaire waar je kunt verblijven.

Wat te doen op Bonaire?

Alhoewel Bonaire het kleinste eiland van de ABC-eilanden is, ga je je hier niet snel vervelen! Wat te doen op Bonaire? Bonaire staat bekend om haar mooie helderblauwe wateren en witte stranden en op veel plekken kun je goed snorkelen of zelfs duiken. Je spot hier veel verschillende onderwaterdieren, zoals schildpadden, allerlei gekleurde vissen en wie weet zelfs een dolfijn! Daarnaast kun je op het strand ook gewoon heerlijk tot rust komen en van de warme zon genieten. Ook een aanrader: Washington Slagbaai National Park. Hier spot je allerlei dieren en heel veel cactussen. En voor een middagje relaxen of windsurfen, is Jibe City de place-to-be!

Welk resort past het best bij mij?

Tijdens jouw vakantie op Bonaire moet je natuurlijk goed weten wat voor soort accommodatie het beste bij past. Zo zijn er veel verschillende luxe resorts, hotels en appartementen beschikbaar die jouw vakantie afmaken. Zo zijn er resorts waar je wordt voorzien van een ontbijtbuffet, maar je kunt ook all-inclusive boeken. Met all-inclusive kun je zorgeloos genieten van jouw vakantie, want dan zijn al je maaltijden en dranken inclusief. Maar misschien vind jij het juist leuk om in een kleinschalig hotel of appartementencomplex te verblijven. Elke accommodatie heeft zo haar eigen specialiteit. Zo zijn er hotels met grote zwembaden, met een spa of met veel sportieve activiteiten. Het is maar net wat jij belangrijk vindt tijdens de vakantie met vrienden, gezin of als stel.

Bereid je voor

Het is aan te raden om je goed voor te bereiden. Lees alvast wat blogs over wat er te doen is op het eiland. Ben je van plan te gaan snorkelen, neem deze dan alvast mee in je koffer. Zo kun je overal zelf de zee in lopen en de onderwaterwereld verkennen. Sommige hotels voorzien je van schone handdoeken en badlakens. Check dat van tevoren even, want dat scheelt veel kilo’s in je koffer. Verder kun je alvast kijken naar de verschillende excursies die worden aangeboden om van deze vakantie een perfecte trip te maken!

Author

Share