Lees hier wat de beste schoonmaakapparaten van tegenwoordig zijn

Author

Categories

Share

Je komt terug van een drukke dag op werk en je denkt eindelijk dat je kan ontspannen, maar tevergeefs; het huis is een rotzooi. Er moet schoongemaakt worden! Gemiddeld besteedt een Nederlands gezin 15 uur aan het huishouden, waarvan ruim 2 uur aan de wekelijkse schoonmaak. In dit blog lees je welke schoonmaakapparaten jij zou moeten aanschaffen om zelf wat meer te kunnen ontspannen.

De robotstofzuiger: jij hoeft niks meer te doen!

Het klinkt te mooi om waard te zijn maar het is echt zo, de robotstofzuiger bestaat! Een robotstofzuiger is een apparaat dat zelfstandig uw huis kan schoonzuigen. De robotstofzuiger is voor iedereen en kan na het eenmalig instellen aan de slag, zodat je de tijd ontspannen kan benutten. De prijzen van deze robotstofzuiger verschillen enorm je kunt er al een krijgen voor €100, maar je hebt ze ook van €1000. De beste robotstofzuiger is de Neato Botvac D7: een alleskunner die voor een scherpe prijs zelfstandig 500m2 kan zuigen. Deze slimme stofzuiger kan via een app ingesteld worden, zodat hij een systematische schoonmaakronde kan houden. Je hoeft je geen zorgen te maken over de batterij; dit geniale apparaat laadt zichzelf weer op.

Alleskunner voor bijna alle situaties: de stoomreiniger

Een stoomreiniger is een apparaat dat uitermate geschikt is om je vloer grondig mee schoon te maken. Doordat stoom bestaat uit extreem heet water is het veel effectiever dan dweilen. Heb jij een PVC, houten of laminatenvloer? De stoomreiniger kan elke vloer behandelen. Niet alleen vloeren, maar ook vloerkleden of tapijten zijn geen enkel probleem voor de stoomreiniger. De beste stoomreiniger  is de Kärcher SC4 EasyFix Premium.Deze stoomreiniger heeft een slim ontkalkingssyteem waarmee je een hoop tijd bespaart.

Ramenlappen is verleden tijd met de ruitenreiniger

Je herkent het wel, je hebt eindelijk die vieze ramen schoongemaakt en je ziet vervolgens strepen en druppels als de zon erop schijnt, dat is balen. Met de ruitenreiniger los je dit probleem snel op. De ruitenreiniger heeft namelijk twee functies in één; het reinigt je raam en droogt het ook weer af. Kortom, ideaal voor als je 3x sneller je ramen wilt schoonmaken zonder irritaties en gedoe.

Author

Share