Moeite met het verkopen van je caravan? Gebruik dan deze tips 

Author

Categories

Share

Heb je een caravan te koop staan? Dan kan het zijn dat je hier moeite mee hebt. Er zijn namelijk een aantal factoren die van invloed kunnen zijn op de verkoop. In dit blogartikel bespreken we enkele tips waarmee je de verkoop van je caravan gemakkelijker maakt. 

Plaats advertenties 

Een zeer effectieve manier om je camper te verkopen kun je doen doormiddel van advertenties. Je kunt het te koop aanbieden op websites en social media platforms. Door je advertentie op meerdere plekken te zetten, bereik je een groter publiek. Denk aan een advertentie op Facebook (Facebook groepen), zodat al je vrienden opmerken dat jij je oude caravan verkoopt. Maar je kunt ook op de ouderwetse manier een advertentie op het bord in verschillende supermarkten plaatsen. Tip! Staat jouw oude caravan nog in de stalling? Zorg er dan voor dat je hem weer op de oprit of straat voor je huis neerzet met een te koop bordje erop. Dit zorgt ervoor dat potentiële kopers je caravan direct zien en gemakkelijk kunnen contacteren. 

Netwerken in je kringen 

Daarnaast is het ook belangrijk om netwerken te bouwen. Maak contact met andere (ex) caravan verkopers en vraag of zij je willen helpen bij de verkoop van je caravan. Deze mensen hebben ongetwijfeld wel tips die ze met jou willen delen uit de ervaringen die zij hebben opgedaan tijdens het verkoopproces. Ook mond-tot-mond reclame kan erg effectief zijn. vertel je familie, vrienden en kennissen over je caravan te koop en vraag of zij deze willen delen met hun netwerk.  

Benader een handelaar 

Heb je niet zo veel zin om veel moeite hierin te stoppen? En denk je: ik wil van mijn caravan af, en wel zo snel mogelijk ook! Of ben je niet een hele goede onderhandelaar om tot een eerlijk bod te komen? Benader dan een handelaar die jouw caravan opkoopt. Veel handelaren zijn altijd op zoek naar nieuwe caravans en zullen je caravan dan ook graag kopen. Je kunt bij deze partijen gratis je caravan verkopen en je ontvangt altijd een eerlijke prijs ervoor terug! 

Author

Share