Nono Kinderkleding, voor eigenzinnige meiden

Author

Categories

Share

Het merk Nono kinderkleding is speciaal voor meiden gemaakt. Het idee achter het merk is dat ook jonge meiden al hun eigen identiteit kunnen creëren, en dat doen aan de hand van de kleding die ze dragen. In standaard kinderkleding winkels zie je vaak elk seizoen dezelfde items hangen, afhankelijk van wat er in de mode is. Bij Nono kinderkleding willen ze juist unieke items maken die jarenlang meegaan. Items die makkelijk te combineren zijn binnen de lijn die ze hebben gecreëerd, maar ook goed samengaan met kleding van andere merken.

De vijf stijlen van Nono Kinderkleding

Bij dit trendy meisjeskleding merk snappen ze dat niet ieder meisje hetzelfde is. Elk kind heeft een andere stijl en een andere persoonlijkheid. Vandaar dat ze bij Nono kinderkleding vijf verschillende stijlen hebben ontwikkeld, die gelinkt zijn aan deze persoonlijkheden. Je hebt bijvoorbeeld de Golden Girl. Dit meisje is actief, houdt van winnen en geeft nooit op. De Rebel is het meisje dat de dingen net even anders doet dan anderen. Als iedereen linksaf gaat, gaat zij rechtsaf. De Icon girl is de echte fashionista onder de meiden. Ze heeft een uitgesproken, trendy stijl en rockt elke look.

De reisluchtige meiden van Nono

Dan zijn er nog de avontuurlijke personalities volgens Nono kinderkleding. De Planetary girl is heel bewust en zorgt goed voor de aarde. Ze is innovatief en zorgzaam, maar heel bescheiden. Als laatste hebben ze de Voyager girl. Dit is de dromer die in haar hoofd constant in een andere wereld leeft. Volgens dit meisje is alles mogelijk, ze is positief en vol vertrouwen. Het leuke aan al deze personalities van Nono kinderkleding is dat ze daarmee meiden de keuze geven wat bij ze past. Bij elke personality hoort een andere stijl, waar ze zich mee kunnen identificeren en uitdrukken.

Voor meiden die zichzelf willen zijn

Het belangrijkste aspect dat ze bij Nono kinderkleding willen uitdragen is dat meiden volledig zichzelf moeten kunnen zijn. De personality die bij ze past kan dan ook elke dag anders zijn. Een meisje is namelijk niet zomaar in één van de hokjes te stoppen, maar voelt zich altijd prettig bij meerdere stijlen. De ene dag kan ze een Voyager zijn en de andere dag een Golden Girl. Dit maakt dat ze zich creatief gezien volledig kunnen uitleven met de kleding van dit merk, en het onderling naar hartenlust kunnen combineren. Hiermee kunnen ze volledig zichzelf zijn, wat hun persoonlijkheid ook is.

Meisjeskleding koop je natuurlijk bij Merkmeisjeskleding.nl!

De geschiedenis van Nono kinderkleding

Doordat het merk al meer dan 20 jaar bestaat is het inmiddels behoorlijk bekend en gesetteld in de wereld van kinderkleding. Ze ontwikkelen dan ook elk seizoen nieuwe collecties, die niet alleen aansluiten bij het seizoen, maar ook op de personalities die ze hebben ontwikkeld. Naast uitgesproken kledingstukken bieden ze ook genoeg basics, die meiden gemakkelijk langere tijd kunnen doordragen. De kleding is daarnaast altijd geïnspireerd op mode voor volwassen vrouwen, maar dan aangepast aan jonge meisjes. Want bij Nono geloven ze dat elk meisje op kan groeien tot een zelfstandige vrouw met een geheel eigen stijl.

Author

Share