Reistips van een bijzondere knuffel 

Author

Categories

Share

Veel reizigers willen zoveel mogelijk landen bezoeken. Sommige toeristen steken tijdens een reisje zelfs snel de grens over naar het dichtstbijzijnde buurland om te kunnen zeggen een nieuw land bezocht te hebben. Er is één bepaalde backpacker die al veel landen bezocht die wel erg opvalt: knuffelluipaard Fluffy reist al meer dan 10 jaar de wereld rond met zijn mini-rugzak en bezocht de meest bijzondere plekken ter wereld tijdens zijn overzeese avonturen. 

Reismascotte Fluffy 

Fluffy, het meest gevolgde reizende luipaard van Nederland, heeft de afgelopen jaren in diverse landen gewoond, maar heeft zich nu met zijn eigenaars in ons land gevestigd. Hij gaat echter vaak op pad en deelt zijn avonturen met de wereld via social media. Daar deelt hij buitengewone feiten over afgelegen bestemmingen en inheemse culturen. 

We vroegen via Fluffy’s Instagram-account wat haar favoriete bestemming was. Het knuffeldier, wiens ondeugende en avontuurlijke persoonlijkheid sterk naar voren komt in zijn dagelijkse berichten, heeft ons zelf het antwoord gegeven. Fluffy zei dat hij terug wil naar de meer afgelegen bestemmingen waar hij is geweest, zoals de Australische Outback en de bossen van Kalimantan. Ook wil hij terug naar Thailand, zijn “tweede thuis”. Een bezoek aan Thailand brengt hem waarschijnlijk terug naar de prachtige gebieden ten noordoosten van de stad Chiang Mai, de Amphawa Floating Market en de grensgebieden met Laos en Myanmar. 

Het Team

Fluffy’s eigenaars heten Pim en Rebeka. Volgens Fluffy helpt het internationale stel hem vooral “zijn spullen dragen tijdens het reizen” en de rekeningen betalen. Recente reisbestemmingen van het koppel en hun mascotte waren Japan, Slovenië, Duitsland en Oekraïne.

Author

Share