Sieraden voor mannen

Author

Categories

Share

Wie zegt dat sieraden niet voor mannen zijn?

Ringen, armbanden, kettingen en andere sierlijke voorwerpen voor bij de outfit zijn tegenwoordig niet alleen maar bestemd voor vrouwen.

Het is hartstikke hip om als man sieraden te dragen.

Stoer

Sieraden maken je look compleet. Een mooie ring met een bijpassende armband kan heel trendy zijn. Een armband kan bij veel verschillende soorten outfits. Een donkere en doffe kleur armband kan heel mooi staan bij een donkere outfit. Kies iets tijdelijks, dit past altijd bij je outfit.

Classy

Het horloge is ook niet te vergeten; dit past bij een stoere outfit, maar evengoed bij een chique pak met mooie Floris van Bommel schoenen. Vrouwen vinden het nog vaak leuk om te zien dat een man moeite heeft gestoken in zijn outfit. Ook is het horloge een functioneel sieraad dat bij veel mannen niet kan ontbreken. Een groot en robuust horloge kan heel anders ogen dan een beschaafd en klein horloge. Veel mannen kunnen het niet laten en kopen daarom meerdere soorten horloges.

Suits

Een pak kan ook ontstaan uit verschillende sieraden. Denk hierbij aan manchetknopen of een dasspeld. Manchetknopen maken je look af, door de klassieke uitstraling. Heb je dus een afspraak of date en wil je netjes de deur uit; manchetknopen doen wonderen.

Bij de dasspeld is het belangrijk dat het niet overkomt alsof het een naamplaatje is. Wanneer je dit op de juiste manier gebruikt zal het een mooi resultaat opleveren.

 

 

Author

Share