Styling tips voor heren

Author

Categories

Share

Kleren maken de man. Dit wordt niet voor niets gezegd. Het is namelijk ontzettend belangrijk om als man verzorgd en stijlvol voor de dag te komen. Maar we weten ook dat dit veel makkelijker gezegd is dan gedaan. Want wat combineer je? Wat is nou een trend? En laten we even eerlijk zijn, de meeste mannen kiezen toch gewoon voor comfortabel? Om je in ieder geval op weg te helpen geven we je in deze blog een aantal styling tips die elke man kunt gebruiken! Dus ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder. 

Combineer comfortabel met style 

Oké, we zijn het er ook mee eens dat de man zich ook gewoon comfortabel moet kleden. Gelukkig is dit ook prima te combineren met style. Dit doe je natuurlijk niet door een joggingpak te combineren met gekleurde sportschoenen. Nee. Probeer maar eens een grijze joggingpak met witte sneakers van Nike eronder. Super comfortabel, maar ook ontzettend stylish. Daarnaast is de 3 in 1 jas ook weer helemaal in de mode. Dit is natuurlijk ideaal, want deze jas kan je heel het jaar door dragen. Dus, geen redenen om er niet stijlvol bij te lopen! 

Begin bij de basics

Een getailleerd pak, een opvallende broek of een t-shirt in een felle kleur kun je natuurlijk allemaal opnemen in je kledingkast. Sterker nog, doe dit juist. Maar voordat je dit doet is het belangrijk om te investeren in de juiste basics. De verschillende items kunnen op die manier makkelijk met elkaar worden gecombineerd, zodat je handig je eigen kledingstijl kunt creëren. Zorg dus voor een wit overhemd, een wit en zwart t-shirt en pantalons in rustige, tijdloze kleuren! 

Layeren 

Door meerdere lagen over elkaar heen te dragen, zorg je voor meer diepte en een speels karakter in je outfit. Draag bijvoorbeeld een spijkerjas over een trui, met daaronder weer een kraag van een overhemd. Zo combineer je niet alleen verschillende stijlen en patronen met elkaar, maar ook verschillende kleuren. Bovendien is het makkelijk om in dat geval iets uit te trekken en direct een ander outfit te hebben. 

Vertrouw je gevoel 

Je hebt een ontzettend mooi item gevonden, maar deze is helaas niet helemaal wat je ervan verwacht. Je hebt eigenlijk het gevoel dat het item te groot is, of de kraag net wat te krap, terwijl de verkoopster blijft volhouden dat het je ‘uitmuntend’ staat, blijf dan bij je eigen gevoel. Laat jezelf niet over praten door de verkopers/verkoopsters en koop alleen wat je zelf mooi vindt! Wanneer je zelf het kledingstuk eigenlijk helemaal niet voelt, wordt het combineren uiteindelijk ook een stuk moeilijker dan je had verwacht. 

 

 

 

Author

Share