Tips om je huis snel te verkopen

Author

Categories

Share

Als het tijd is voor een nieuw hoofdstuk in jouw leven of je hebt een huis waar je niet zelf in woont en waarvan je ook niet langer de zorg en lasten wilt? Dan is verkopen vaak de meest voor de hand liggende beslissing, al komt hier toch wel een en ander bij kijken. Hoe kun je jouw huis het beste aan de man brengen? Wat is een eerlijke prijs voor jouw woning? Welke wettelijke verplichtingen moeten er voldaan worden? Je zou er zowaar even de moed bij verliezen. Gelukkig kun je voor al deze zaken terecht bij Bagro Vastgoed.

Een aantrekkelijk huis verkoopt eens zo snel

Huizen verkopen is een vak apart. Ervaring op de vastgoedmarkt, een ruim netwerk en doorgedreven kennis van de wetgeving zijn hierin essentieel en Bagro Vastgoed heeft hiervoor echte specialisten in huis.

Maak jouw woning onweerstaanbaar

Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken en dit gaat zeker ook op voor vastgoedmarkt. Potentiële kopers die jouw huis komen bezichtigen, moeten direct overtuigd worden van de troeven van het huis. Bagro geeft je graag alle tips en adviezen mee om jou hierin bij te staan. Een opgeruimd huis, een aangename sfeer, een net onderhouden tuin, het zijn nog maar enkele van de zaken waar je kunt op inspelen.

Spreek een ruim netwerk aan

Hoe meer mensen op de hoogte zijn van de verkoop van jouw huis, hoe groter de kans op een snelle verkoop. Jouw makelaar haalt alles uit zijn netwerk om jouw woning bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Bovendien zorgt hij ook voor de bezichtigingen, het in de verf zetten van de troeven en het geven van alle nodige informatie.

Zorg voor een correcte afhandeling

Eenmaal jouw huis verkocht is, begint de administratieve molen te draaien. Aktes moeten opgemaakt worden en aangiftes moeten gedaan worden. Jouw vastgoedmakelaar neemt deze taken met plezier van jou over.

Wil je jouw huis snel verkopen? Neem snel contact op met Bagro Vastgoed en laat je overtuigen van de troeven van het werken met een ervaren en professioneel makelaar.

Author

Share