Toe aan iets nieuws en unieks in je werk- en woonruimte? Hier 3 tips om je ruimte creatief in te richten! 

Author

Categories

Share

Het dwaalt dagelijks door je gedachten heen; het wordt tijd om mijn woon- of kantoorruimte opnieuw in te richten, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Zo veel mogelijkheden dat je er inspiratieloos van bent geworden. Super logisch natuurlijk! Het is niet eenvoudig om een ruimte opnieuw in te richten, vooral met het grote aanbod dat er tegenwoordig bestaat. 

Verandering is goed, vooral op een plek waar je vaak komt of leeft zijn creatieve prikkels nodig. Wij hebben om deze reden 3 handige tips die helpen tot het creatief inrichten van jouw ruimte:

1. Verdiep je in woonruimte! 

Het is belangrijk dat je bewust bent over de ruimte die je graag wilt inrichten. Denk bijvoorbeeld aan: is mijn ruimte klein, groot of hoog? Is er veel of weinig lichtinval. Daarnaast is het essentieel dat je een lijst maakt van interieur dat je weg wilt doen. Wanneer er ruimte is, is er kans op vernieuwing. Zodra je deze basiselementen in kaart hebt wordt het makkelijker om je ruimte in te delen. 

2. Bezoek een kunstgalerie! 

In plaats van naar een welbekende woonwinkel of bouwmarkt te gaan, kan je veel inspiratie halen bij diverse kunstgaleries. Van een galerie in Groningen tot Limburg , door het gehele land zijn er genoeg galeries waar prachtige kunstwerken te koop staanVan abstracte-, tot moderne kunst is er wel iets unieks beschikbaar dat past bij jou smaak en stijl. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om op locatie kunstadvies te krijgen om de kunstenaars met hun stijl te koppelen aan datgeen wat jij prachtig vindt.

  1. Kunst op maat!

Kom je er niet helemaal uit met het aanbod bij een kunstgalerie? Dan is misschien een kunstwerk op maat wel iets voor jou. Veel kunstenaars vinden het geweldig om iets persoonlijks te maken dat perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Of het nou een schilderij van Groningen is, omdat je daar ooit een prachtige studietijd hebt beleefd, of een sculptuur wilt laten maken van een uitzonderlijk formaat en afmeting. 

Author

Share