Top tien bekendste schoenenmerken

Author

Categories

Share

Nieuwe schoenen kopen, kan soms nog wel een uitdaging zijn. Er zijn er namelijk zoveel op de markt en je wordt aan alle kanten beïnvloed. Of dat nu vrienden zijn, kennissen of tegenwoordig ook veel influencers. Je moet overal wel op letten. Er zijn een aantal schoenen ontzettend populair, maar dat verandert keer op keer ook. Merken van schoenen blijven vaker relevant en daarom hier de tien bekendste schoenenmerken.

1. NIKE

Dat Nike vaak bovenaan staat in top 10 schoenenmerken, is geen grote verrassing. Er zijn veel verschillende Nike sneakers gemaakt. Nike Air Max, Nike Air Force, Nike Air VaporMax, Nike Air Zoom en ga zo maar door.

2. ADIDAS

Adidas kan zeker niet ontbreken. Het merk heeft nu al zoveel verschillende soorten, kleuren en maten. Daarnaast heeft adidas zelfs veel sneakers verkocht die zijn gemaakt van plastic. De sneakers zijn erg populair en worden dagelijks nog steeds heel goed verkocht.

3. VANS

Het schoenenmerk Vans verkoopt niet alleen sneakers, maar ook onder ander rugzakken. Tegenwoordig kun je zelfs je Vans personaliseren met de coolste prints en ontzettend veel ontwerpmogelijkheden.

4. TIMBERLAND

Het Amerikaanse Timberland is niet normaal populair. Deze schoenen zijn bekend doordat ze praktisch zijn en de meeste zelfs waterdicht. Timberlands kun je bijna niet meer vergeten. Met de duurzame materialen die Timberland gebruikt, streven zij naar betere producten in alle opzichten.

5. CLARKS

Clarks zijn uitgegroeid tot een alledaags schoen. Het zijn een van de eerste schoenen merken en bieden onder andere de nieuwste sneakers en ook loafers. Het zijn comfortabele en nette schoenen.

6. DR. MARTENS

Ook de DR. Martens kennen de meeste. Ze hebben schoenen, laarzen en sandalen. De populaire laarzen werden vroeger verkocht als orthopedische schoenen. Het zijn stevige schoenen en staan bekend als veterlaarzen met grove zool. Dr. Martens heeft veel samenwerkingen met grote artiesten.

 7. SENDRA

Sendra kun je voor kennen door de cowboylaarsjes voor dames, maar er zijn nog veel meer laarzen. Voor dames, maar ook voor heren niet te vergeten. Alle Sendra laarzen worden met echte eigen hand gemaakt. Het zijn niet alleen mooie laarzen, maar ze zijn kwalitatief ook erg goed. Sendra biedt laarzen in verschillende soorten hoogtes.

8. BIRKENSTOCK

Birkenstocks, een echte klassieker. meerdere modellen, kleuren en maten. De Birkenstock zijn bekend om hun slippers en sandalen, die erg comfortabel zijn. Het zijn sandalen die je een hele dag kunt dragen zonder pijn te krijgen aan je voeten. Wat nog erg belangrijk is, is dat birkenstock geen dierlijke materialen gebruikt.

9. FILA

Fila is in 1911 ontstaan. En is een hele tijd erg populair geweest, maar begon na een tijd echt uit te sterven. Naast het feit dat Fila schoenen verkoopt, hebben zij ook hele vette kleding, trainingspakken en sweaters op de markt gebracht. Daardoor blijven ze ook erg actueel.

10. ASICS

Voor sommige minder bekend, maar toch wordt het merk Asics veel verkocht. Daarom ook niet te missen. Asics heeft de komende jaren als doel om de nummer drie te worden in de sneakerwereld. Er komen steeds meer samenwerkingen met Asics met een ander merk, een bekend persoon of winkelketen.

Genoeg om uit te kiezen dus. Er is zoveel te krijgen en je weet bijna niet waar je het moet zoeken, maar misschien helpt deze lijst je in de goede richting. Een minder bekend merk is Shoelia, maar staat in Nederland bekend als dé winkel voor extravagante en aparte schoenen.

Author

Share