Transformeer een vergaderruimte tot iets unieker

Author

Categories

Share

De vergaderruimte Utrecht is de plek waar grote beslissingen die de koers van het bedrijf bepalen worden besproken en waar brainstormsessies in hoog tempo plaatsvinden. Het moet de verbeeldingskracht en concentratie bevorderen, dus het moet een zekere dynamiek weerspiegelen die een beetje ongewoon is. De kunst is om je sessies leuk te maken, om je collega’s te inspireren. Zeg dus vaarwel tegen de eentonige, karakterloze witte muren, smetteloze tapijten en meubels die weliswaar comfortabel zijn, maar elke vorm van originaliteit ontberen – en zeg hallo tegen inventiviteit en warmte door de ouderwetse vergaderruimte om te toveren in een meer inspirerende ruimte, zonder elke kostbare investering. Dus, hoe pak je het aan? 

Denk nog een keer na over de indeling van de vergaderruimte 

Is jouw vergaderruimte uitgerust met modern, super comfortable ergonomisch meubilair? Wat als je het zou ruilen voor iets anders? Door de huisstijl te updaten of helemaal te veranderen, zien jouw medewerkers trainingen en vergaderingen niet meer als een karwei: unieke ruimtes zonder tafels of stoelen komen steeds vaker voor in bedrijven. Dit zorgt voor kortere vergaderingen, wat resulteert in meer gemotiveerde medewerkers die eerder met goede ideeën komen. Bepaalde stoelen, zoals rolstoelen, zijn een andere optie voor een unieke vergaderruimte. Het is een originele manier om je ruimte te variëren en speels te maken. 

Fleur de kamer op met planten 

Groene planten geven niet alleen kleur aan jouw vergaderruimte, maar geven ook karakter. Zoals we hierboven vermeldden, bevordert de kleur groen ook de creativiteit. Hoe meer er zijn, hoe beter de sfeer. Vazen met bloemen op de vergadertafel kunnen een leuke toets geven en je in een goed humeur brengen. Door planten in stijlvolle potten en bloembakken te zetten en ze hier en daar neer te zetten – vooral in hoeken of hangend aan het plafond – krijg je een exotisch gevoel. De medewerkers zullen het gevoel hebben buiten aan het werk te zijn en hun concentratie zal alleen maar verbeteren, en dat blijft ook nog eens motiverend. 

Fleur de muren op voor extra creativiteit 

Iets anders dat zou kunnen helpen om de motivatie en creativiteit te laten stromen, is ervoor te zorgen dat er leuke, heldere muren zijn. Er zijn veel manieren om de muren op te fleuren in een vergaderlocatie utrecht, zoals door posters te hangen, borden, graffiti of het logo van het bedrijf op. Als je een ontwerpteam hebt, vraag hen dan om een ​​display te maken dat aansluit bij je merk en het imago dat je wilt uitdragen. Geef originele en positieve zinnen, tot nadenken stemmende citaten of de slogan van jouw bedrijf weer, met verschillende lettertypen en kleuren, en dit motiveert de medewerkers om hard hun best te doen. 

Author

Share