Tweedehands spullen die handig zijn voor in huis

Author

Categories

Share

Tweedehands spullen zijn in! Het voordeel van deze spullen is dat je ze vrijwel overal kunt kopen en dat ze vaak nog een stuk goedkoper zijn dan nieuwe spullen. Als je goed zoekt, kun je geweldige spullen vinden met wat extra karakter voor een hele mooie prijs.

Zoals we al schreven: je kunt tweedehands spullen op heel veel plekken vinden. Denk bijvoorbeeld aan de rommelmarkt, een vintage winkel, de kringloopwinkel, of natuurlijk Marktplaats.

Elektronica

Vaak worden er nogal wat vraagtekens gezet bij het aanschaffen van tweedehands elektronica, ook wel refurbished genoemd. Toch zijn er een hoop producten die echt nog van goede kwaliteit zijn. De apparaten worden dan eerst helemaal nagekeken en waar nodig worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Zo verkoopt Refurbished Printer gebruikte laserprinters van uitstekende kwaliteit. Ze zijn een stuk goedkoper dan de nieuwe varianten, maar werken net zo goed.

Meubels

Op websites zoals Marktplaats of bij de kringloopwinkel, kun je vaak enorm leuke meubels vinden. Denk aan een mooie koffietafel of een gave, oude boekenkast. Veel meubels zijn goed herbruikbaar en het is dan ook zeker de moeite om eens rond te gaan neuzen. Een matras of een gestoffeerde bank is misschien niet de beste optie om tweedehands te kopen, maar een tafel, een kast of zelfs een krukje of bureau kunnen heel goed tweedehands mee.

Kleding

Kleding is natuurlijk iets dat al lange tijd tweedehands wordt verkocht en het wordt ook steeds populairder. Vintage winkels lijken als paddenstoelen uit de grond te springen en je kunt tegenwoordig dan ook in iedere stad wel tweedehands kleding aanschaffen. Het voordeel van tweedehands kleding, en heel veel andere tweedehands spullen, is dat de kleding wordt hergebruikt, er dus geen nieuwe productie gedaan moet worden en de spullen dus niet onnodig weg worden gegooid. Hartstikke goed voor je portemonnee en het milieu dus!

Servies

Ook het gebruiken van gekleurd, verschillend servies is tegenwoordig enorm populair. Voornamelijk verschillende kleuren en maten mokken zijn erg populair en dat is ook niet zo gek, want ze geven een enorm leuke, gezellige indruk. Je kunt zo bij verschillende rommelmarkten je hele servies bij elkaar zoeken.

Boeken

Voor echte boekenwurmen is dit misschien een stapje te ver. Boekenfans zijn namelijk enorm zuinig met hun boeken en worden vaak al gek als er een stomp hoekje in de kaft zit. Kun je daar echter wel tegen, dan is de rommelmarkt de perfecte plek om interessante, oude exemplaren van je favoriete boek te kopen. Als je specifiek op zoek bent naar één uitgave, wordt het natuurlijk wel even flink zoeken, maar je kunt ook heel bijzondere boeken tegenkomen. Zeker de moeite waard om eens te kijken dus!

Author

Share