Waar kun je een cadeaumand mee vullen?

Author

Categories

Share

Als jij iemand een cadeautje wilt geven, voor welke gelegenheid dan ook, is het zelf samenstellen van een cadeaumand echt heel leuk en persoonlijk! Een cadeaumand kan je precies aanpassen aan de smaak van de ontvanger, als jij weet dat deze persoon bijvoorbeeld heel erg houdt van een bepaald soort drank of een bepaalde hobby heeft kan je hier al een hoop mee! Als je liever een cadeaupakket cadeau geeft aan iemand, bekijk de originele cadeaupakketten op veel liefs voor jou dan voor inspiratie!

Eten en drinken.

Een hele goede basis voor een cadeaumand is altijd eten en drinken. Als je goed weet waar de ontvanger van jouw cadeautje van houdt is deze categorie een fluitje van een cent. Als jij jouw pakket gaat geven aan iemand die van borrelen houdt zit je altijd goed met een lekker speciaalbiertje, een zakje borrelnootjes en een lekker worstje voor bij de volgende borrel. Geef jij jouw pakket aan iemand die gek is van het kijken van de nieuwste films, ga dan voor wat flesjes frisdrank, een zakje chips en zakjes popcorn die je zelf in de magnetron kan doen. Als jij jouw cadeaupakket gaat geven aan iemand die zelf heel erg van koken houdt kan je ook kiezen voor losse ingrediënten, denk bijvoorbeeld aan lekkere pasta, een goede olijfolie of lekkere kruiden voor de volgende keer kokkerellen!

Leuke activiteiten.

Naast een basis van eten en drinken kan je de rest van de cadeaumand aanvullen met leuke activiteiten voor de ontvanger. Als jij bijvoorbeeld weet dat de ontvanger van jouw cadeau heel erg houdt van puzzelen, kan jij met jouw cadeaumand alle dingen geven waarmee de ontvanger een leuke avond kan puzzelen! Ook voor de filmliefhebber waarover we het eerder hadden kan je een leuke film toevoegen in het cadeaumandje zodat de filmavond helemaal compleet wordt! Naast deze activiteiten kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld een bon om een keertje een high tea te boeken, of een bon om bijvoorbeeld een keer naar de bioscoop te gaan. Ook leuk om te geven, een escape room voor thuis, heel leuk om thuis te doen met je partner of gezin en hartstikke leuk om cadeau te doen! Ook heel leuk, je kan dit bedankje sturen per post!

Allerlei leuke ideeën.

Al met al zijn er dus allerlei hele leuke opties als je graag een cadeaumand wilt geven aan iemand. Voor welke gelegenheid dan ook en aan wie dan ook, er zijn genoeg leuke manden samen te stellen. Als je liever een basis maakt met een al bestaand cadeaupakket?

Author

Share