Wat maakt een autospeurtocht leuk?

Author

Categories

Share

Ben je een echte autoliefhebber en houd je van avontuur? Dan is een autospeurtocht vast en zeker wat voor jou. Steeds meer mensen hebben al mogen ervaren hoe leuk en spannend het kan zijn. Ieder avontuur is uniek en dat maakt het ook zo leuk! Tijdens de autospeurtochten kun je overal op de route starten waar je maar wil. Maak gebruik van de moderne GPS technologie en dan ga je een mooie omgeving ontdekken. Lukt het jou en je team om alle verborgen schatten te vinden? Urenlang speelplezier en amusement is gegarandeerd, net als volop uitdaging en avontuur.

Meer over de autospeurtocht

Met de autospeurtocht kun je in beide richtingen rijden. Ga samen met het hele gezin, je familie of vrienden een gezellig uitje met elkaar beleven. Voor een paar euro per persoon kun je zo een hele leuke dag ervaren en het is voor alle leeftijden geschikt. Er is zelfs een speciale familie versie beschikbaar waar je met zijn allen gebruik van kunt maken en je lang mee kunt amuseren.

Volop mogelijkheden voor jong en oud

Er zijn verschillende aanbieders van autospeurtochten. In totaal zijn er ruim 40 locaties waar je kunt speuren met je auto en je speelt het volledig op je eigen tempo. Het is zelfs mogelijk om van tevoren de tocht zelf te testen. Tussendoor een pauze nemen is zeker aan te raden. Zeker als je met jongere kinderen gaat is het wel fijn om even te kunnen stoppen, ga onderweg picknicken bijvoorbeeld langs de route. Er worden je meer dan genoeg mogelijkheden aangeboden om onderweg op leuke locaties even te pauzeren.

Gezelligheid en op naar de winst!

Het beste kun je per team van twee tot zes personen een speurtocht kiezen. Zo kun jij de inhoud van de schatkist winnen met jouw team. Het is natuurlijk gezellig om vanuit de auto te speuren en vragen te beantwoorden, maar nog leuker is het als jij de winst weet te pakken met jouw team. Start je autospeurtocht bijvoorbeeld bij Hondsrug, de Utrechtse Heuvelrug, in Zuid-Limburg, in de Achterhoek of in Midden-IJssel, genoeg mogelijkheden en leuk om ze allemaal te ontdekken (in het weekend of tijdens schoolvakanties bijvoorbeeld)!

Author

Share