Wat te doen tijdens Singles Day?

Author

Categories

Share

11 November is het weer zover: Vrijgezellendag. Dit is de dag waarop alle singles in het zonnetje worden gezet. Een leuke bijkomstigheid is dat er op deze dag veel mooie aanbiedingen te vinden zijn in diverse webshops. Een perfect moment om jezelf te verwennen met een mooi extraatje! Hier onder vind je enkele tips om er de perfecte dag voor jezelf van te maken.

 

Shop ‘til you drop!

Omdat er op deze dag heel veel kortingen worden gegeven, is dit hét moment om jezelf te verwennen met een cadeau voor jezelf. Neem een dagje vrij en struin je favoriete websites af op zoek naar de beste deals. Omdat de meeste aanbiedingen online te vinden zijn, hoef je voor je shopsessie niet eens de deur uit.

 

Maak het jezelf gemakkelijk

Zet een makkelijke stoel klaar of nestel je met een extra kussen op de bank in een makkelijke outfit. Zorg voor je begint met je SinglesDay shopsessie voor een voldoende voorraad aan snacks en drankjes. Natuurlijk is het niet gezond om voor je computer junk food te snacken, maar je mag op deze dag best een keertje zondigen.

 

En ben je klaar met shoppen?

Heb je de beste deal gevonden? Dan is het nu het moment om je computer uit te zetten en tijd aan jezelf te besteden. Denk aan een warme douche met weldadige producten of gun jezelf een beautybehandeling, massage of bezoek aan de kapper.

 

Tijd voor een date

In China is Singles Day de dag waarop veel mensen een blind date organiseren of voor het eerst met iemand uitgaan. Heb je iemand op het oog? Pak dan de telefoon. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon met een goede (single) vriend of vriendin afspreken om een hapje te gaan eten.

 

Author

Share