Welke CDB-olie moet je kopen

Author

Categories

Share

Denk je erover om CBD-olie te kopen? Het moet je dan zijn opgevallen dat veel mensen zoeken naar dit product. Het is gezond en het helpt bij veel kwaaltjes. Ook is het prima om het in te nemen puur voor je gezondheid en onderhoud van je lichaam.

Wat is CBD-olie?

CBD-olie is olie waarin cannabidiol verwerkt is. Dit is een goedje wat uit de hennepplant wordt gewonnen. Door deze stof in olie te verwerken kun je het gemakkelijk innemen. Je kunt deze druppels gewoon kopen bij de drogist of online. Je kunt de olie op de muis van je hand druppelen en oplikken of voor een betere werking onder je tong druppelen. Ook kun je het door je eten of drinken doen als je dit makkelijker vindt. Er zijn ook CBD-capsules te koop als je de olie vies vindt.

Wat is CBD5-olie?

Niet iedere olie is hetzelfde gemaakt. Er zijn diverse sterktes die je kunt kopen. Een CBD-olie bevat een bepaald geconcentreerde hoeveelheid cannabidiol. De concentraties variëren van 2,5 % tot 20% cannabidiol. Een flesje met een 5 achter de naam geeft het percentage aan wat erin verwerkt is. In dit geval is dat dus 5% cannabidiol.

Welk percentage cannabidiol heb je nodig

Omdat het percentage nogal kan verschillen is het misschien lastig om een goede keuze te maken want welke olie heb je nodig? Wat de beste CBD-olie voor jou is hangt af van zaken zoals jouw gezondheid, je gewicht en je leeftijd. Het is belangrijk als je medicatie gebruikt van een arts dat je eerst even met hem of haar bespreekt of je de CBD-olie veilig kunt gebruiken.

Als je begint met de CBD-olie begin dan met een percentage van 5%. Kijk hoe het gaat. Als de klachten waarvoor je de olie tot je neemt afnemen dan zit je goed. Werkt het niet voldoende verhoog dan langzaam aan de hoeveelheid druppels. Werkt dit nog niet voldoende ga dan over op een CBD-olie met een hoger percentage cannabidiol. Alles over CBD-olie5 en andere varianten kun je vinden onder het linkje.

Author

Share