Zo schaf je de juiste Airfryer XL aan

Author

Categories

Share

Het is inmiddels algemeen bekend: de airfryer is een gezonder alternatief voor de frituurpan. Wanneer je nog steeds wilt genieten van je snack, maar op een gezondere manier, kan een airfryer hierin uitkomst bieden. Maar door de vele mogelijkheden op het gebied van airfryers kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Want is een airfryer XL wel de beste keuze en wat is precies het verschil met een XXL model? Hier vind je antwoord op al je vragen omtrent de airfryer XL.

De airfryer XL is een model airfryer dat een stukje groter is dan het normale model: hiermee is de airfryer ook groter dan een normale frituurpan. Het biedt de mogelijkheid om meer porties in één keer te bakken en dat is vooral handig wanneer je een groter huishouden hebt. Kook je vaak voor twee tot drie personen? Dan is een XL het juiste formaat.

Het verschil tussen een airfryer XL en XXL

Er zit redelijk wat verschil in grootte tussen een XL en XXL airfryer. Je kunt er dus vanuit gaan dat je ook daadwerkelijk veel grotere porties klaar kunt maken met een XXL model. Qua gewicht en afmeting zie je niet perse veel verschil, maar er kunnen porties in die tot drie keer zo groot zijn. Je kunt bijvoorbeeld 1400 gram frites in plaats van 100 gram kwijt. Heb je een groter huishouden, dan is de XXL ook een optie om te overwegen.

 

Waar moet je op letten zodra je een airfryer XL wilt aanschaffen? Kijk niet alleen naar de inhoud, maar ook naar de accessoires die je erbij krijgt. Daarnaast zijn er airfryers beschikbaar van verschillende merken, waaronder Philips, Tefal, Princess en Inventum. Kijk naar jouw budget en welke airfryer XL het beste bij jouw eigen wensen past.

Author

Share